15.11.2012.

Jeg er 24 år gammel. Drikker godt over gjennomsnittelig mye te. Er godt over gjennomsnittelig glad i film, om enn innsatsviljen ikke alltid når opp til engasjementet.
Det er alt som trengs nevnes foreløpig

Hei, heisann, hallo.

For noen år siden var jeg en engasjert ungdom, og drev bloggen «Et gammelt hus med spøkelser og sånt» alene. La litt arbeid i den, ordnet (les: stjal) et skikkelig tema som jeg var sånn passe fornøyd med, og liret av meg meninger om film, politikk, livet og andre «viktige ting». På mitt beste hadde jeg noe sånt som tre jevnlige besøkende, og etter alt å dømme var de tre personene fornøyd med det jeg leverte. Skrinla imidlertid prosjektet en gang mot slutten av videregående, mest fordi jeg ikke hadde publisert noe på et par måneder. Blogging, ass.

Siden den gang har jeg fylt 21 år, fullført videregående (sic!), utført siviltjeneste hos Cinemateket i Oslo, hatt ett år med statsvitenskap i Kongsberg, og flyttet til Trondheim. Nå går jeg andre år av bachelor-graden på NTNU. Planen videre er å fullføre graden, for så å ta en mastergrad i Internasjonal Politikk. Kanskje i Trondheim, som hittil kommer klart best ut av de tre byene jeg har bodd i. Vi får se.

Målet er å sikre en leserbase på omtrent halvparten av størrelsen, altså 1,5 personer (HEHE), og å fortsette med å lire av meg alt (les: noe av det) jeg har på hjertet. Jeg har ikke helt troen på at jeg kommer til å oppdatere ofte (bortsett fra de første par dagene, slik det alltid er med nye blogger), men halvannen lesere på samvittigheten er ikke nok til å stjele nattesøvnen.

Reklamer

3 kommentar to “Om meg”


  1. jeg velger å tro at jeg utgjør en hel bloggleser, og ikke en halv. eller kanskje en halv, muligens en og en halv? hvem vet. dette er spennende!

  2. Balthazar Says:

    Synes du virker som minst en hel. Og takk 🙂


  3. fint! det kan jeg være (veldig) fornøyd med.
    no problemo!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: